Autismeforening · Frivillig · Ledig stilling

Dementi

Jeg takker alle, der har vist interesse for stillingen som leder af en ny autismeforening og ønsker jobansøgere held og lykke i deres videre jobsøgning.

Bemærk, at der var tale om en fiktiv stillingsannonce. Der er ingen ledig stilling og heller ingen ny autismeforening.

Hvis der var tale om en rigtig stillingsannonce, ville annoncen – som minimum – indeholde kontaktoplysninger, hvilket denne fiktive annonce ikke gør. Derudover ville der sandsynligvis også være et link til virksomheden, så interesserede kunne læse mere om virksomheden og bl.a. finde oplysninger om dens værdigrundlag, visioner og mission.

Hvis der er nogen, der er blevet inspireret af mine indlæg til at stifte en ny autismeforening – så håber jeg, at nogle af mine idéer kan bruges i en ny forening. Jeg bidrager gerne med forslag til, hvad der kan gøre foreningen bedre – både til et godt sted at være medlem og frivillig i.

Venlig hilsen
Den stille pige

PS: Den ikke ægte stillingsannonce kan læses her

Reklamer

2 kommentarer til “Dementi

 1. Uasnset hvad du gerne vil, hjælper det ikke, hvis du ikke giver dig til kende.

  Vh. Mette Holm

  ________________________________ Fra: Den stille pige og Juniors verden – Asperger i to generationer Sendt: 16. maj 2018 08:53:42 Til: mukke4@hotmail.com Emne: [Nyt indlæg] Dementi

  Den stille pige posted: “Jeg takker alle, der har vist interesse for stillingen som leder af en ny autismeforening og ønsker jobansøgere held og lykke i deres videre jobsøgning. Bemærk, at der var tale om en fiktiv stillingsannonce. Der er ingen ledig stilling og heller ingen “

  Like

  1. Hej Mette,
   Jeg er ikke sikker på, at jeg forstår, hvad du mener med, at det ikke hjælper, hvis jeg ikke giver mig til kende? Så kan du uddybe det?
   Jeg ved, at der er andre end mig, der deler mine holdninger og synspunkter om foreningen. Og så er der helt sikkert mange, som ikke gør og som ikke forstår min kritik, fordi de ikke har været en del af det frivillige arbejde i foreningen og dermed fået et indblik i, hvad der foregår bag kulisserne.
   Så jo, det hjælper faktisk mig – rigtig meget, at jeg får skrevet om min holdning og mine synspunkter om Landsforeningen Autisme 🙂
   Måske kan mine indlæg skabe en tiltrængt debat om foreningen.

   Venlig hilsen
   Den stille pige

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.