Adfærd · Coronavirus · COVID-19

Hvordan synes du selv det går?

Jeg var liiiiige startet i en virksomhedspraktik. Som det har taget måneder at finde. Så begyndte smittetallene at stige. Så blev den afdeling jeg er i praktik i sendt hjem. Nu er min praktik sat i bero.

Så jeg er sur. Jeg er vred. Jeg er ked af det. Og nej, måske hjælper det ikke at pege fingre og skælde ud. Men anbefalinger og regler hjælper så heller ikke. For antallet af smittede stiger. Jo, selvfølgelig har det noget med den ændrede teststrategi at gøre. Man tester MANGE flere end man gjorde tilbage i marts, da landet blev lukket ned.

Men der er altså desværre ret mange mennesker, der ikke kan finde ud af det her med afstand. Supervåbenet mod COVID-19. Det er som om, at mange tænker, at det her angår ikke mig. Jeg er sgu ligeglad. Jeg vil have lov til at leve som jeg plejer. Corona eller ej.

Hvis du tænker sådan, så forstår jeg, at du gerne vil tage skyklapperne på og fortsætte livet som om dette var din sidste dag. Jeg forstår godt, at du trænger til at danse, drikke og feste igennem med vennerne. Jeg forstår godt, at DIN fødselsdagsfest fandeme var årets vigtigste begivenhed. Den kunne bare ikke aflyses. Eller udskydes. For du er den vigtigste person i verden. Og dine venner skal selvfølgelig fejre dig. Det forstår jeg godt. Jeg forstår også din trang til at tage ud i nattelivet og give den gas til lukketid. Trangen til at glemme, at der er noget, der hedder corona og som betyder, at vi må tænke os om, så vi ikke smitter hinanden. 

Men jeg håber, at du vil forstå, at jeg dømmer dig, hvis du deler et billede af din fest og din bytur på Facebook. For det er sådan nogle som dig, der er årsag til, at jeg ikke længere har en praktikplads. Det synes jeg bare, at du skal vide.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.